Új profil üzenetek

Szia, a virtuális mellékletet is fel tudnád tenni? Köszönöm szépen.
kandaisdn
kandaisdn
Szia nincs már hozzá :(, a virtuális melléklet "fake advertise". Szerintem valami böngészőben futtatható flashalapú cucc lehetett (ami már nem támogat egyik böngésző sem). A 2021-től kiküldött könyvekbe már be se ragasztják a kódot tartalmazó címkét. https://akademiai.hu/204/nyelvkonyv/virtualis_mellekletek/
Írd be a kódot és meglátod: 60-281-123-328-118
szia
Nem tudom te tötötted-e fel a Bajtársak cimű könyvet.- amit sajnos még nem lehet. de ha magánban elküldenéd megköszönném
Kedves Ancsapancsa!
És ezeket a Kis Éva könyveket eladod, vagy fel tudnád tölteni?? Egyik topicban olvastam, hogy az írónő újra kiadja bővített formában, es el is küldi annak, aki kéri. Ezèrt érdekelt volna a címe, hogy hova lehetne írni neki.
De nagyon köszi a válaszodat!!
Valahol fent van a minta, de most nem találom ezért inkább átküldöm!

Csatolások

  • Bájos kisnyuszi-magyar (1).pdf
    787.5 KB · Olvasás: 4
Kedves Edina! Ne haragudj, ha zavarlak Kőházi-Kis Margit tanító vagyok. Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni a Számolás 3 Tálas Józsefné könyvet. Sni
-s diákomnak kéne. Nagyon keresem még a Számtól számig sorozat 3. és 4. kötetét. Címem: [email protected]
Hálás köszönettel: Margitka
Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
Elöre is köszi
Melitta
Melitta
Szia Sajnos most eleg nehez jonni mert minden le van zarva a Covid miatt. A hivatalaos bevandorlasi oldalt olvasgasd ott tudsz minden hivatlalos infokat megtudni.
Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
Sziasztok,
Jól láttam, hogy a Full blast 3-ból kétféle teszt van fent? Melyik a legújabb? Tudtok segiteni kérlek? A full blast legelső részéhez tartozó tesztet keresem.
Nagyon köszönöm előre is:)
D
dmiejv
Szia. Én szerintem tudok segíteni, de akkor a full blast 1 témazárók kellenek vagy a 3-ból az első dolgozat? A másik kérdés hogy témazáró kell vagy kisdoga?
Sziasztok! :)

Megvan esetleg valakinek a Matematika 6. Gondolkodni jó! matematika tankönyv megoldókulcsa? Illetve keresem még a 6. osztályos OFI történelem felmérőket is.
Előre is köszönöm!
Gyula
Sziasztok. A Full Blast 1 témazáróit keresem. Eddig a scribd-en találtam meg, de leszedték. Ha valakinek megvan kérem töltse fel. Köszi előre is :)
D
dmiejv
Sziasztok. Megtaláltam, ha valakinek kell akkor itt van:

Csatolások

  • full_blast_1_tests_key.pdf
    309.5 KB · Olvasás: 1
  • full_blast_1_tests.pdf
    5.7 MB · Olvasás: 7
Oldal tetejére