Hírek Ungár Péter olyat kérdez Orbán Viktortól, amiből nem lehet "gyurcsányozással" kibújni

Az LMP elnökségi tagja a klímavédelemről és a kormány „üres dumájáról”.


Az LMP képviselője Dúró Dórával, a Mi Hazánk politikusával vitázott azzal kapcsolatosan, hogy a globális nagyvállalatok LMBTQ-támogatása társadalomformáló-e vagy sem. Ungár szerint ez szimplán érdekből történik, pénz és marketingkampányok keretében, hogy elvonják a figyelmet a környezeti és társadalmi károkról, amit a termékeik okoznak.


Példa erre a Coca-Cola #loveislove kampánya, amely célja az LMP-tag szerint az volt, hogy az elfogadást kössék a márkához, ne a környezetszennyezést. A Break Free From Plastic Mozgalom vizsgálata alapján pedig negyedszerre lett a legtöbb műanyaghulladékot kibocsátó cég a világon.


Az Orbán-kormányt is bírálta posztjában, amiért „adókedvezmények milliárdjait” adják a Coca-Colának.


„Ezért kérdezem meg írásban a Miniszterelnököt: akkor most a szennyező fizet elv keretében mennyit fizet a Coca-Cola? Ha a válasz nem egy összeg, hanem az, hogy Gyurcsány és blablabla, újra kiderül az egész zöldülés a Fidesznél csak üres duma” – írja Ungár Péter.

plasztik.jpg
 
Hehe. Birom az LMPben azt, hogy néha olyan marhaságokat dobnak be. EGyértelmű, hogy nem csak magyarország tesz kedvezményeket a multiknak, csak, hogy ide jöjjenek, munkahelyet teremtsenek és talán adózzanak is egy keveset. Hogy ez megtérül e hosszabb távon, arról fogalmam sincs.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.
Fehér József wrote on janikaaa24's profile.
Midi Sies letőlteni mert törölni fogják .

Statisztikák

Témák
36,981
Üzenet
4,512,460
Tagok
597,486
Legújabb tagunk
Suss
Oldal tetejére