Quizzel kapcsolatos kérdések 2014 - 1

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Én akkor feltenném a kvízzel kapcsolatos kérdéseimet, mivel jó néhány dolgot nem értek.
1. az első 10 kérdés egy keddi napon került fel, és nem tiszta, hogy most ennek is jövő csütörtök éjfél a "beküldési" határideje, (mintha pénteken került volna ki)vagy e hét csütörtök?
2. Hova kellene beküldeni a válaszokat? Azt még véletlenül sem gondoltam volna, hogy ide a fórumba.
Hiszen itt bárki láthatja, lemásolja, és beküldheti saját maga is. Ebben semmi önálló munka nincsen. Vagy mondjuk ha én is (vagy más..) kikeresi a válaszokat saját munkájával, hát nekem pl. nincs már pofám beküldeni, - esetleg ugyanazokat a jó válaszokat - amik már ott virítanak a fórumban.
És még egy kérdés a 3.
Az hogy néz ki, hogy egy fórumba kiírt válaszba belemódosít a moderátor? (ld. Telaci válasza)
Ez nem szolgálja éppen a tiszta játékot, függetlenül attól, hogy esetleg csak egy veszőt vagy bármit módosít? Én csak azt tudom elfogadni, hogy semmit.
köszönöm a válaszokat.
 

telaci

Állandó Tag
Állandó Tag
... Az hogy néz ki, hogy egy fórumba kiírt válaszba belemódosít a moderátor? ...
... elnézést, hogy beleszólok ...
Eredetileg a hozzászólásom "más csatornán" került fel a CH-ra, csak mivel a szabályok még képlékenyek és alakulnak, ezért ÁTMÁSOLVA végül ide került ... A módosítás nem a válaszok szövegét, hanem csak az extra kiegészítést érintette ...
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetesen nem gyanúsítok senkit, kizárólag az tűnt fel, hogy végül is a Te saját nicked alatt fut a válasz, és csak úgy egyáltalán..na szóval nem jól fest...ennyi.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mi nyitan szeretnenk jatszani, es nem privikbe kapni a valaszokat ...hisz akkor hol a jatek?:hurra:
a kozos jatszas?:hurra:
Nem tartunk attol se ,hogy valaki masolja az elozo beiro "valaszat" hisz a jo valasz csak csutortok ejjel derul ki. A rossz valasz meg senki nem akarja copyzni.Miert is masolna valaki? :o
Ez jatek is arrol szol hogy kozosen jarszunk. Nem veresen komoly harc vagy idegesito agyon szabalyozott szabalyokkal tuzdeljuk teli.:confused:

Ez a het a tesztnek is lehet tekinteni, valoban nincs egy komlett het, de 10 valaszt begepelni meg olyan sikito gepirononek mint en is kb 5 perc lehet.:D
 
Utoljára módosítva:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ami torolve lett az mart off nem temaba vago vagy dupla vagy masik topicba irando nem oda ahova fel lett teve.
A valaszokhoz senki nem nyul , es nem akarunk csalni se , nincs miert.
Pont azert gondoltuk ugy hogy ev vegeig menjen es akkor osszesitjuk a legtobb jo valaszra kapott 1 pontokat es az nyer aki a legotbb pontot osszeszedi.
Tehat sok ido van meg az ev vegeig, es lesznek kesobb bekapcsolodok, lesznek olyanok hogy csak a jatek kedveert jatszanak velunk.Lesz olyan aki elso akar lenni.

Hajra, gyere a jatsz velunk!
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendben van Melitta, köszönöm a választ, akkor azért elmondanám, hogy tegnap láttam a kérdéseket, kinyomtattam magamnak, és a mai délutánom egy jó részét azzal töltöttem, hogy választ keressek a kérdésekre. Mire most este kezdtem volna vele valamit akkor látom, hogy kint vannak a válaszok. Hát köszönöm, de így nem küldöm el. Azt kérded, hogy a".hisz akkor hol a jatek?:hurra:
a kozos jatszas?:hurra: miért, így hol van???
Remélem azért lesznek majd néhányan, akik így is küldenek válaszokat.
Egyébként a kérdések nagyon jók, hasznos volt az idő, amit vele töltöttem, de nem küldöm el.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sajnalom Aroma3 ha elmondanad hogy lehetne a neten ugy megoldani hogy ne egy embert terheljunk le es aktiv legyen a jatek?
Semmi garancia arra, hogy a jonak tuno valasz, valoban jo-e.
A canadahunon a vilagon minden orszagbol vannak, Rengeteg idozonaban. Sokunk dolgozik aktivan nem csak a tagok hanem a kormanyosok is, csak ugy tudjuk megoldani ha kozosen nyiltan oldjuk meg.
Lehet hogy van jobb megoldas de miert nem probaljuk ki ezt ami a leheto legegyszerubb?
HA van olyan otlet ami ezzel a technikai felkeszulteseggel es azzal amit ez a forum motor bir es tud ugy megoldani , halljuk....
Nem a valos valaszok vannak kint , hanem amit a beirok valaszoltak.
Orulok,hogy jonak talaltad a kerdeseket Keseru Kormanyosunk allitja ossze.
 

FLAMINGO

A KERESŐ (általában) MŰKÖDIK!
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Tagok!

Természetesen a legfontosabbat elfelejtettük: a játék nyereményeit.
Ezt most pótolandó csatolom az első 3 helyezett ajándékát. (Amennyiben a nyertesek magyarországi címmel rendelkeznek. Ha tengerentúliak vagy más földrész lakói, akkor egyezkedünk, mert a postaköltség többszöröse lehet az ajándéknak.)
Hogy ki melyiket kapja, azt @Beka Holt az év végi összesítés alapján fogja kihirdetni. barna_maci.jpg fehér_maci.jpg sárga_maci.jpg
 
Oldal tetejére