Nfl

T

TH6777

Vendég
A Bears szerződtette Amobi Okoye-t és elengedte Brian Price-t

2012. 09. 04. 14.07
<right>
</right>
images
<right>

</right>

A Chicago Bears újraszerződtette a szabadügynök defensive tackle Amobi Okoye-t. Egyéves szerződést kötöttek a védővel. A Houston Texans választotta ki a 2007-es Draft első körének 10. helyén. Négy éven keresztül 62 mérkőzésen lépett pályára, amelyből 58-szor volt kezdő. A 2011-es offseasonban elengedte a Texans és leszerződtette a Bears.

A tavalyi alapszakaszban a defensive playek 55%-ánál pályán volt és 4 interceptiont szerzett ami újonc idénye (5.5 sack) után a legjobb eredményének számít. Idén viszont elküldte a Bears és a Tampa Bay Buccaneers szerződtette le. Egyéves 2 millió dolláros szerződést kötött a Bucs-al. Április 10.-én meg kellett műteni a térdét és emiatt kihagyta az előszezon programok, az edzőtábor és az előszezon nagy részét. Emiatt elküldte a Bucs és visszatért Chicagóba.


images
images
imagesOkoye-nak helyet kellett csinálni a csapat keretében ezért a defensive tackle Brian Price-nak távoznia kellett. Price-t a Tampa Bay Buccaneers választotta ki a 2010-es Draft második körében. A folyamatos sérülések és személyes tragédia (meghalt a testvére) miatt azonban nem tudta beverekedni magát a csapatba. Idén egy hetedik körös Draft pickért szerződtette a Bears, de Chicagóban sem sikerült maradandót alkotnia.


images
images
imagesAlapszakasz 1. hétSZEPTEMBER 7. 02:30

DALLAS COWBOYS
- NEW YORK GIANTSSZEPTEMBER 9. 19:00


CHICAGO BEARS
- INDIANAPOLIS COLTS


CLEVELAND BROWNS
- PHILADELPHIA EAGLES


DETROIT LIONS
- ST. LOUIS RAMS


HOUSTON TEXANS
- MIAMI DOLPHINS


KANSAS CITY CHIEFS
- ATLANTA FALCONS


MINNESOTA VIKINGS
- JACKSONVILLE JAGUARS


NEW ORLEANS SAINTS
- WASHINGTON REDSKINS

NEW YORK JETS - BUFFALO BILLS

TENNESSEE TITANS
- NEW ENGLAND PATRIOTSSZEPTEMBER 9. 22:25


ARIZONA CARDINALS
- SEATTLE SEAHAWKS


GREEN BAY PACKERS
- SAN FRANCISCO 49ERS


TAMPA BAY BUCCANEERS
- CAROLINA PANTHERSSZEPTEMBER 10. 02:20


DENVER BRONCOS
- PITTSBURGH STEELERS


SZEPTEMBER 11. 01:00


BALTIMORE RAVENS
- CINCINNATI BENGALS


SZEPTEMBER 11. 04:15


OAKLAND RAIDERS
- SAN DIEGO CHARGERS


 
T

TH6777

Vendég
Hatéves szerződést kötött Daryl Washington<right>

</right>

washington.pngAz Arizona Cardinals belső linebackere, Daryl Washington hatéves szerződést kötött és így 2017-ig a csapat játékosa lesz.

A Cardinals hivatalosan is megerősítette a hírt, de a szerződés anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. A TCU volt játékosát a 2010-es Draft második körében választották ki.

A korábbi, újonc szerződése alapján
630 ezer dollárt keresett volna a most kezdődő szezonban és a ligaminimumot jelentő 540 ezer dollár a 2013-as évben.

Újonc évében 78 tacklet, 1 sacket, 1 interceptiont és 1 kierőszakolt fumblet szerzett.

A tavalyi szezonban még jobban szerepelt hiszen
107 tacklet (csapatának legjobbja volt), 5 sacket és 2 interceptiont szerzett.

A hivatalos playing-time alapján pályán volt a
defensive snapek 86%-ánál. Washington a védelem második kulcsjátékosa akivel az idén hosszútávú szerződést kötött a Cardinals.

A defensive end Calais Campbell ötéves, 55 millió dolláros szerződést kötöttek amiből 31 millió dollár a garantált összeg.

 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
Na csak megint gyengusak Bradyék az előszezonban, és megint Giants....:mad::confused: úgy örültem hogy a Dallas elkente a szájukat, mármint az Óriásokét......:D:D:D majd a szezonban jobbak leszünk...kiváncsi leszek a NCAA-as bírókra lesz e meccsdöntő baki náluk...eddig nem láttam hogy rosszabbak lennének a régieknél..csak túl sokat szórják a zászlót olyanért is, amit egy NFL-es bíró elengedne..
 
T

TH6777

Vendég
Megsérült Justin Blackmon

2012. 09. 07. 14.10

hi-res-6532188_display_image.jpgBokasérülést szenvedett Justin Blackmon a Jacksonville Jaguars újonc elkapója.
Blackmon-t az idei Draft ötödik helyén választotta ki a Jaguars. Megszerzésért feljebb tradelte magát a csapat és a Tampa Bay Buccaneerstől megszerezték a korábbi választás jogát. Blackmon sokáig nem tudott megegyezni a csapattal és ezért kihagyta az egész edzőtábort.

Az előszezon második hetében csatlakozott a csapatához. Három előszezon mérkőzésen 136 elkapott yardot és 1 touchdownt szerzett.

Nem lehet tudni milyen komoly az elkapó sérülése, de ez komolyan veszélyezteti a wide receiver bemutatkozását.


A Jaguars a Minnesota Vikings-al találkozik vasárnap és Blackmon mellett a csapat húzóembere, a running back Maurice Jones-Drew játéka is kérdéses. Jones-Drew nem sérült csak hónapok óta távol maradt a csapatától mert új szerződést akart magának kicsikarni.Rolando McClain nem aggódik az eltiltás miatt

2012. 09. 07. 16.12
<right>
</right>


Raiders-McClain-arrested-on-multiple-charges-I0LL0QG-x-large.jpg


Az Oakland Raiders kezdő középső linebackere, Rolando McClain hat hónapot töltött börtönben fegyverhasználat és fenyegetés miatt.
Ilyen esetekben az NFL is büntetést szokott kiosztani, ami pár mérkőzéses kihagyást jelenthet a védő számára.

A csapat védelmének az egyik vezére viszonylag jó időben töltötte le a büntetését, hiszen pont az alapszakasz kezdete előtt engedték ki, viszont az már más kérdés, hogy milyen fizikai állapotban van a játékos.

Kihagyta az OTA programokat, a minicampet, az edzőtábort és az előszezont is. Ehhez még pluszban hozzá jöhet a büntetés ami még komolyabb kihagyást jelenthet.

Az biztos, hogy egy darabig nem lesz meccsre kész állapotban. A 23 éves linebacker viszont nem is gondol a lehetséges eltiltásra.
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos

1. hét - alapszakasz
Kezdődik az éjszakai bagylyozás, de már nagyon vártam, a második koffi talán helyre tesz...de a lényeg amit bepirítottam, mármint nekem....Hajrá Patriots.....\\m/\\m/\\m/\\m/
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
2. hét - alapszakasz

Neem hiszem el hogy egy nyavalyás mezőnygólra nem futott a Pats-nak:confused: Stephen Gostkowski csúnyán melléküldte a 42 yardos mezőnygól-kísérletet az utolsó másodpercekben... még jó hogy nem azt közvetítették mert biztos infarktust kaptam volna....na mindegy, akkor 15 győzelemmel zárjuk az alapszakaszt:D
 
T

TH6777

Vendég
Tippnéző - Alapszakasz 3. hét

2012. 09. 26. 14.55 <right>
</right>
<right></right>


tumblr_magctvqS3f1qzkh5lo1_500.jpgVéget ért az alapszakasz harmadik fordulója és jó néhány meglepetéseredmény született. Nagy meglepetést okozott a Vikings győzelme a 49ers ellen, a Chiefs győzelme a Saints ellen, vagy a Seahawks győzelme a Packers ellen. A blog indulása óta nem tippeltünk ilyen rossz százalékkal, az eddigi legrosszabb hét 50%-os volt. A héten az NFL Hungary és a szavazók egyaránt 7-7 mérkőzést találtak el. Több (nagy) bírói hiba is történt ami befolyásolta a végeredmény alakulását, de ezt inkább most hagyjuk mert ez most már nem módosít a mérkőzések végeredményén.NFL Hungary:
7 helyes találat, azaz 43.75%

Szavazás eredménye:
7 helyes találat, azaz 43.75% 
T

TH6777

Vendég
Mérkőzés összefoglaló: Seahawks 14-12 Packers

2012. 09. 30. 05.17 <right>
</right>


nfl_g_seapackcatch_cr_668.jpg


Hétfő Esti Rangadó-t játszani mindig nagy élmény,főleg akkor ha győz a csapatod. Ha viszont Fortuna kegye pont a kiválasztott napon hagyja el akedvenceket, akkor már nagyobb a baj. Egész ország előtt leégni gáz. Nem kicsit, nagyon.

A vitatott elkapásIlyen és ehhez hasonló gondolatokkal ültem le a gép elé streamet keresni. Mert hát hiába közvetítette kis hazánk sportcsatornája, inkább maradtam a Faragó Ricsi mentes adásnál -no offence. Valami egészen jó élményre számítottam. Mert mindig arra számítok.

Persze tudtam,hogy a támadóknak meg van a maguk baja, de mit tehet az egyszerű szurkoló,mint,hogy hagyja leszállni a rózsaszín ködöt. A kezdés után rögtön elöntött a büszkeség. Mi másért, mint a D# elit teljesítményéért. Tökéletesen fedeztük az elkapókat, de tulajdonképpen nem is volt rá szükség, hiszen Rodgers már-már Cutlert megszégyenítő időt töltött a földön fekve.

Ordítottam, bevallom férfiasan. Ütöttem az asztalt, domborítottam a mellkasom,téptem a fali polcokat, és szórtam a könyveket. Egyszer szabad. Egyszer kötelező. Látunk-e még ilyen, -prózai módon szólva- k.rva izgalmas meccset?! Látunk-e ilyen szereléseket, ütéseket, blokkokat? Talán már sohasem,hiszen visszatértek a regulár játékvezetők, így a játékosok is vissza fognak a szabályszerűO-line munkához és a szabályos szerelésekhez.
Na de így is megköszönhetjük a csere bíróknak, ezt. Ezt a káoszt, ezt a mámort és őrületet. Csúnya volt, de tetszett.

Philip Zimbardo is megirigyelte volna azt az erkölcstelen, állatias küzdelmet, amit az NCAA3-ból(ilyen kifejezés nincs is) verbuvált sporik tevékenysége okozott. Szabályok és korlátok nélküli játék. Igazi gladiátor küzdelem. Életre-halálra. Kell ennél több?
Az mondjuk nem ártott, hogy az évtized legvitatottabb bírói ítéletével mellettünk, és nem ellenünk tették le a voksukat újdonsült barátaink, de ne legyünk telhetetlenek. Akkor is életünk egyik legemlékezetesebb meccseként könyvelnénk el ezt a 12-14-es győzelmet, ha éppenséggel mi maradunk alul.Persze a Green Bay sem érdemelte meg jobban ezt a W-t mint mi, de hála a hozzáértő és csöppet sem elfogult médiának, mi lettünk a rosszfiúk. Akit mindenki gyűlöl, mert ellopta az uzsonnát szerencsétlen eminens diáktól.Hát ez van. Ennél nagyobb baja sose legyen egyetlen Hawks szurkoló társunknak sem. Mert a siker gyűlöletet vonz, tudjuk ezt a 7-9-es PO szereplés óta, de tudjuk azt is,hogy inkább voodoo-zzon minket a fél liga, mintsem a veszteseknek kijáró szánalom.Rodgers keresi sietve az elkapóitWilson most sem tett hozzá sokat a győzelemhez, sőt a végső játéknál nemes egyszerűséggel rossz play-t hívott be a huddle-ben, de így is behúztuk, és ez elégCompete mester számára. Kicsit Tebow-ra emlékeztető számokkal ( 130yard, 2 TD, 50% alatti pontosság ), de Qb no.1. irányításával is sikerült kiénekelni a sajtot –haha- a GB szájából. Clemons ismét vezér volt a maga 4 zsákjával, és nagy örömünkre az idei első körös választottunk, Irvin is csatlakozott hozzá.Wright ismét azt az érzést keltette,hogy a pálya bármely területén is folyjon a játék, őt nem lehet kihagyni belőle. Wagner-nek voltak szép megmozdulásai, habár nem küldtük annyiszor blitze-elni mint tettük azt a Dallas elleni meccsen.Kancellár és E.T. továbbra is elit,ahogyan Sherman és az ESPN(?) által élő adásban a tavalyi szezon legtöbbet büntetett játékosának elkönyvelt – pedig nem, mert csak a második - Browner is. Kijár a dicséret Hill-nek is,hiszen korát meghazudtoló ütemmel érkezett többször is a labdás emberre, méghozzá igencsak pompás szögben.A támadók még mindig gyengék, ahogyan gyenge Bevell is, de ezt már megszoktuk.

Jövő héten St.Louis-ba látogatunk, ami kemény diónak ígérkezik, főleg a ligaszinten leginkább gyűlölt elkapóval (Tate) a fedélzeten.

Rövidhírek - 2012.09.27.


2012. 09. 30. 06.18 <right>
</right>


2009-NFL-Regular-Season-Win-Totals-Betting-Odds-090509L.jpg


- Kihagyhatatlan játékok: A Baltimore Ravens tight endjének, Dennis Pitta-nak 20 yardos touchdown elkapása.

- Az iskolában nem viselhetik Peyton Manning mezét

- Szavazás:
Ki volt a múlt hét legjobb rúgója?

- Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az Atlanta Falcons tulajdonosa és elnöke Arthur Blank!
-
Bill Belichick 50 ezer dolláros büntetést kapott

- Kihagyhatatlan játékok:
A 2000 Wild Card mérkőzésen egy hasonló játékot hajtott végre a Titans amit azóta is a "Music City Miracle"-nek neveznek. És ha egyszer működött akkor működni fog.

- Szavazás:
Ki volt a múlt hét legjobb elkapója?
- Kihagyhatatlan játékok:
Az Oakland Raiders running backjének, Darren McFadden-nek 64 yardos touchdown futása a Steelers ellen.

-
Matthew Stafford kihagyta a tegnapi edzést
- Kihagyhatatlan játékok:
A Tennessee Titans running backjéne, Darius Reynaud-nak 105 yardos kick-off return touchdonwja

-
25 ezer dollárra büntették Kyle Shanahan-t, John Harbaugh viszont megúszta

- Szavazás:
Ki volt a múlt hét legjobb védője?
-
John Fox-t és Jack Del Rio-t is megbüntette a liga

-
Szerződtették a linebacker Vic So'oto-t
- VÉGET ÉRT! Megegyezett egymással az NFL és a Játékvezetők

Szövetsége, így a ma esti mérkőzést már a régi bírók vezetik. 8 éves szerződést kötöttek. 
T

TH6777

Vendég
nfl_logo.jpgGaitor a hamarosan visszatérők listáján

2012. 10. 11. 08.22 <right>

</right>

1010_1.jpg


A Buccaneers elhelyzete Anthony Gaitor-t (CB), a hamarosan visszatérő sérültek listájára. A korábbi négy mérkőzéstől távol tartották, de úgy néz ki, hogy akár lassacskán bevethető is lesz. A második idényét töltő cornerback ígéretesnek tűnt tavaly, de idén még sajnos nem tudott pályára lépni. Ezzel egy időben Jacob Cutera (LB) lehetőséget kapott a gyakorló csapat-ban. Még a Jacksonville Jaguars-től igazoltuk őt, nyolc mérkőzésen játszott korábban, de leginkább csak a special team-ben kapott szerepet. Szintén két játékos került még a rosterre, ugyancsak a gyakorló csapathoz, LeQuan Lewis (CB) és Aaron Morgan (DE).bucsbejegyzesbanner.jpg


 
T

TH6777

Vendég
Ismét az edzőpályán Aaron Curry

2012. 10. 22. 01.13 <right>
</right>


Curry.jpgA linebacker Aaron Curry újra edzésbe állt a Raiders-nél. Májusi térdsérülése óta először edzett a védő. Curry PUP (physically unable to perform list) listán kezdte meg az évet így nem jelenhetett meg az első hat hét edzésein. Most három hét áll a Raiders rendelkezésére, hogy aktiválja, elküldje vagy sérültlistára tegye a védőt. Curry a CSN Californiának elárulta, hogy az utóbbi hónapokban mindkét térdén őssejt kezelésen is átesett. A csípőjéből vettek ki csontvelőt. Curry-t még a Seattle Seahawks választotta ki a 2009-es Draft első körének negyedik helyén. Tavaly október 12.-én csatlakozott a Raidershez egy 2012-es hetedik körös és egy 2013-as kondícionális választásért.bejegyzesraidersbanner.jpg
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
A vasárnap esti Pats vs Jets megint elvett pár évet az életemből.. nem tudom mi van Bradyékkel, de most már jó lenne ha nem az ősz hajszálaimat szaporítanák...4 győzelem 3 vereség nem túl jó kezdés...ráadásul 2x 1 ponttal, 1x meg 2 ponttal veszítettünk, úgy hogy végig vezettünk...most is csak hosszabbításban győztunk.. ha az AFC East továbbra is ilyen szoros lesz, akkor csak a csoportelső fog a playoff-ba jutni, még a szabadkártya sem lesz opció...persze én bízom a 13-3 ba, és akkor meg sem állunk a Superbowl-ig:D
 

orkán

Állandó Tag
Állandó Tag
Néztem én is a meccset, éppen csak hogy győztetek, ami nekem nem baj, mert a mumusotoknak drukkolok. Gondolj csak 2008, és 2012 februárjára. Nem akarok gonoszkodni mert aki az amerikai focit szereti az rosszember nem lehet,:p de mintha mi nyertünk volna úgy emlékszem. Szorítok a Patriótáknak, hogy a döntőben újból nyerhessünk. Hajrá Giants, a legjobb irányító Eli Manning....Go Go Go!!!!!!!
Három a magyar igazság, bocs de ezt nem hagyhattam ki
 

Bányarém

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló, lenne pár kérdésem:
Ti csak nézni szeretitek a focit vagy művelitek is?
Go go go csak a tv előtt vagy a pálya széléről?
Az atomvakond egy vakondfajta?
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
Néztem én is a meccset, éppen csak hogy győztetek, ami nekem nem baj, mert a mumusotoknak drukkolok. Gondolj csak 2008, és 2012 februárjára. Nem akarok gonoszkodni mert aki az amerikai focit szereti az rosszember nem lehet,:p de mintha mi nyertünk volna úgy emlékszem. Szorítok a Patriótáknak, hogy a döntőben újból nyerhessünk. Hajrá Giants, a legjobb irányító Eli Manning....Go Go Go!!!!!!!
Három a magyar igazság, bocs de ezt nem hagyhattam ki

Kösz hogy emlékeztetsz, de bármit is mondasz egy olyan vállsérülés után Eli el sem tudta volna kezdeni az alapszakaszt, nem hogy a Bowl-ig vezetni a csapatát...és mivel látom kedveled az szólásokat, közmondásokat, én is tudok párat: egyszer volt Budán kutyavásár,.... addig jár a korsó,...a fák nem nőnek az égig...bocs de nem hagyhattam ki én sem...:p és akkor is hajrá Pats...Helló, lenne pár kérdésem:
Ti csak nézni szeretitek a focit vagy művelitek is?
Go go go csak a tv előtt vagy a pálya széléről?
Az atomvakond egy vakondfajta?

Ha és lenne erőm futni picit, akkor jó kis pufifánk lennék a védőfalban...:D ....viccelődni nem szép dolog más nicknevével, de semmi harag...egyébként bányász voltam, uránbányász...és nagyon jól ismerem a bányrémeket , nem is gonosz figurák...

Az emberek iránt általában jó indulatú, de nem szereti, ha a bányákban káromkodnak vagy fütyülnek. Amíg nem bosszantják, szívesen segít a bányamunkásoknak, figyelmezteti őket a bekövetkező veszélyekre, a jókat jutalmazza, a gonoszokat bünteti, nógatja a bányában magáról megfeledkezőt és felébreszti az elalvót. Szereti az igazságos és méltányos embert; pártfogoltjait vagy azokat, akik valamely szivességet tettek neki, gazdag ércelelőhelyekhez vezeti, kincsekkel ajándékozza meg. Bosszút áll az őt ingerelőkön, még inkább a kapzsi, gonosz és elbizakodott embereken. Akkor is megharagszik, ha jótéteményeit kifecsegik.

igaz ez most nem ideillő, de adta magát a téma, de csak érdekesség képpen írtam...a lényeg hogy fotelatléta vagyok...
 
Oldal tetejére