Hírek Elhagyatott házra bukkant a férfi az erdőben: mikor benyitott, nem hitt a szemének

Dave-nek, a hivatásos városfelfedezőnek igen szürreális kalandban volt része, amikor felkeresett egy elhagyatott házat, ami egy ontariói erdő közepén feküdt, számolt be a New York Post.


A ház ugyanis tele volt ijesztőbbnél ijesztőbb játékbabákkal. A férfi a felfedezésről videót is készített, amit megosztott a YouTube-csatornáján.

Babákkal teli, elhagyatott ház

Nem mindennapi élményben volt része a Dave nevű vársofelfedező YouTube-videósnak, amikor meglátogatott egy kanadai erdő közepén fekvő, elhagyatott faházat. Már a ház külseje sem volt épp hívogató, de amikor a férfi benyitott a bejárati ajtón, teljesen ledöbbent.Az egész ház tele volt ugyanis rossz állapotban lévő, öreg játékbabákkal és egyéb gyermekjátékokkal. A különböző elhagyatott épületek feltérképezésére specializálódott férfi természetesen videóra vette a ház felfedezését. Nos, a felvétel jól működne egy alacsony költségvetésű horrorfilmben is.


Nemcsak a ház belsejében, hanem az előkertben is ott hevert néhány játékbaba. A ház különböző szobáiban heverő játékok némelyike ráadásul darabokra volt szaggatva.

- Ennél furcsább és elhagyatottabb házzal eddig még nem találkoztam - fogalmazott a férfi, aki a fák méretéből és a feljáró állapotából arra következtetett, hogy a ház már évtizedek óta lakatlan.

Dave úgy saccolta, hogy a házat megtöltő játékok a 80-as és a 90-es évekből származhatnak.

Az egész ház tele volt ugyanis rossz állapotban lévő, öreg játékbabákkal és egyéb gyermekjátékokkal. A különböző elhagyatott épületek feltérképezésére specializálódott férfi természetesen videóra vette a ház felfedezését. Nos, a felvétel jól működne egy alacsony költségvetésű horrorfilmben is.1691707149267.jpeg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.
koaty wrote on Julcsi960's profile.
Szia, bocs de először véletlen epub-ban raktam fel a Katicalányok 4-et. Időközben javította, esetleg cseréld át pdf-re.
Sziasztok,Udv.minden honfi tarsamnak Spanyolorszagbol!

Statisztikák

Témák
38,055
Üzenet
4,782,044
Tagok
614,632
Legújabb tagunk
Budai Eszter
Oldal tetejére