Hírek Egy ebéd árával húzta le a londoni Citibankot egy ott dolgozó magyar bankár, kirúgták

Megnyerte a brit Citibank azt a munkaügyi pert, amelyet kirúgott dolgozója, a gyanúsan magyar nevű F. Szabolcs indított a cég ellen .

F. egy amszterdami üzleti úton két kávét, két szendvicset és két tésztát evett, amire költségtérítést kért a cégtől. Később azonban kiderült, hogy ennek a felét nem ő, hanem a párja ette meg, így kirúgták.

F. tavaly július harmadika és ötödike között volt üzleti úton Amszterdamban. Miután hazatért, benyújtott egy számlát a banknak az úton történt fogyasztásáról, ami egyébként kisebb volt, mint a bank napi 100 eurós étkezési kerete. Mikor a menedzsere megkérdezte, hogy mindent ő fogyasztott-e el, F. azt mondta, hogy igen, és azért ivott két kávét, mert azok nagyon kicsik voltak.

Az ügy a cég biztonsági szolgálatához került, akik megint megkérdezték F. Szabolcsot, hogy a pesztós és a bolognai tésztát nem együtt ette-e meg a partnerével. F. először tagadta, hogy ez így történt volna, később azonban bevallotta, hogy a párja is evett valamennyit a céges számlára vásárolt kajából.
A bank ezért kirúgta F.-et, aki később tisztességtelen elbocsátás és jogellenes elbocsátás miatt beperelte e Citit.

A munkaügyi pert most a Citi nyerte meg, a bíró szerint ez az ügy nem a pénzösszegről, hanem a felperes magatartásáról szólt. Szerinte számít, hogy F. egy globális pénzintézetnél bizalmi pozícióban dolgozott.

Weiler Vilmos

1697485603590.jpeg


 
Már 19-nél tart!
Az jó, akkor már csak 1 híján 20! :D

u.i: Beka, most direkt rákerestem arra a topicra, és rájöttem, aki nem tudja, hogy ilyen is létezik, az meg sem találja. Nem lehetne a főoldalra kihozni, ahol az újak könnyen rátalálnak?
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

A-Szilágyi Adrienn wrote on adamszilvi's profile.
Szia! Sikerült megszerezni? Ha igen, és megvan még, feltennéd? Ha kell e-mail címet adok!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,607
Tagok
615,759
Legújabb tagunk
huszi81
Oldal tetejére