Csuhások, térdre, támadunk!

Imahadjárat indul augusztus 20-án a jövő év áprilisáig azért, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe, aki a Tízparancsolatnak mind a tíz pontját erkölcsi normaként fogadja el, igyekszik aszerint élni mind közéleti, mind magánemberként. Ezt mondta a Magyar Nemzetnek az imahadjárat ötletgazdája, Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója. A cél, hogy minden településen legyen legalább egy, ezért imádkozó személy.


Imahadjárat eddig még nem volt Magyarországon, pedig, lett volna rá igény. Különösen egy olyan országban van ennek létjogosultsága, amelynek miniszterelnöke kizárólag katonás kifejezésekben képes gondolkodni. A vírust kardélre hánytuk, a brüsszeli bürokraták megtámadták Magyarországot, a miniszterelnök pedig korábban puskaporszagot szimatoló harci paripához hasonlította magát.
Imaláncól már hallottunk, a jobb templomokban pedig imádkozni szoktak Orbán Viktor születésnapján. (Május 31, ha valaki netán elfelejtené.) De most már hadjárat is lesz, őszi, téli és tavaszi, és mint mindig, megint győzni fogunk. Mi úgy szoktunk győzni, hogy felállunk a földről, leporoljuk a zakónkat, és miközben várjuk az újabb pofonokat, öklünket fenyegetően nyugat felé rázva, szitkokat szórunk a hitetlenekre.

Az természetesen üdvözlendő, hogy minél több olyan politikus legyen a parlamentben, aki a Tízparancsolat szerint él. Mint ahogyan az is jó lenne, ha minden jobb lenne. Mert bár – hála Orbán Viktornak és a Fidesznek – már most is majdnem minden nagyon jó, de sokkal jobb volna, ha még ennél is jobb lenne. Én például simán el tudnám képzelni, hogy minden nő legyen szép, a férfiak egytől egyig kockahasúak, a gyerekek pedig engedelmesek és okosak.
Ezért is sajnálatos, hogy a felhívás megálmodójának, aki civilben egy művelődési ház igazgatója, a figyelme nem terjedt ki arra, a nem elhanyagolható apróságra, hogy az imahadjárat győzelme után miként lehet majd ellenőrizni, hogy egy politikus valóban tartja-e magát a Tízparancsolathoz, vagy csak ezt híreszteli magáról.
A feladat nehéz, de a megoldás nem lehetetlen. Abból a feltételezésből kell kiindulnunk, hogy a Fidesz 133 bátor embere kivétel nélkül megfelel a Gál Péter által elvárt kívánalmaknak. Vagyis, reggeltől estig a Tízparancsolat szellemében élnek. De nemcsak ők, hanem a leszármazottaik, sőt, már az őseik is, igazolhatóan, négy felmenőig visszamenőleg.
Első megközelítésben nyilván elegendő, ha olyanok vagyunk, mint Orbán Viktor, Kövér László, vagy bármelyik kormánypárti politikus. Ha úgy vesszük, még Kósa Lajos is a Tízparancsolat szellemében él, de ha ő nem is, Deutsch Tamás biztosan. De példát vehetünk Semjén Zsoltról is, azaz, ha azt látjuk magunkon, hogy hirtelen felindulásból Svédországban helikopterről, háziasított rénszarvasra vadászunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Tízparancsolat szellemében élünk. Ha képesek vagyunk úgy nézni, mint Kövér László házelnök, vagyis, szilaj, már-már eszelős tekintettel, és mindemellett érthetetlen szavakat mormolunk a bajuszunk alatt, akkor nagyot nem tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy valóban a Tízparancsolat szellemében élünk.
Vagy, és most már tényleg nem untatjuk az olvasót a vég nélkül sorolható esetekkel, tételezzük fel, hogy külügyminiszterek vagyunk, és ebbéli minőségünkben nyári szabadságunkat a kormányunk által milliárdokkal megkínált nagyvállalkozó luxusjachtján töltjük. Ha egy ilyen jacht heti bérleti díja ráadásul 60 millió forintba kerül, akkor ne legyenek kétségeink, hogy amennyiben létezik a Mindenható, akkor mind a tíz ujját megnyalja, és azt mondja: barátom, te vagy az én emberem, te tényleg a Tízparancsolat szellemében éled az életed.
Ezt a pártot, amelynek ma olyan fontos a hitről való papolás, valamikor fiatal emberek alapították. Olyan lányok és fiúk, akik sokak szemében ráadásul még demokratának is látszottak. És ők voltak azok, akik az akkor még valódi kereszténydemokrata honatyák felszólalásaikor azt kiabálták a parlamenti ülésteremben, hogy Csuhások! Térdre, imához!
Érdemes volna visszatalálni a gyökerekhez, és emlékeztetni az embereket Orbán Viktor és fideszes társai istentelen indulására. Ebből következően, az imahadjáratnak stílszerűen ez lehetne a jelszava: Csuhások, térdre, támadunk!

Föld S. Péter

tiz paprancsolat.jpg
 
A tízparancsolat hadjárat (persze hadjárat harc)
Az alábbit lenne hivatott ellensúlyozni

ismerjük a rég meghirdetett és megindított kultúrharcból. Az úgynevezett nemzeti értékek, a hagyomány, a többségi értékrend, továbbá a kereszténység erősítése az egyik. A másik pedig teret adni az igazi tehetségeknek, akiket a liberális maffia kiszorított – ilyen sikertörténet például az SZFE elfoglalása.
De mi lesz az hamis meghirdetésből?

Képmutató nevelde!!
 
Ennek az 1930-as évekből származó naci-parádénak a magyar változata.
Nem akarok tápot adni hogy megpakolj fórumot.
Inkább rövid mondatokkal:
Hogy a fenébe jöttél asszociációval már megint a náci páttal?
Nem nem semmi lényegi tartalmi és célú hasonlóságot nem látok.
De majd te látsz, a kapukulcsban is.
Mi az amit találtál? miért erőltetted ide?
Az hogy jelképeket használ, az nem elég a hasonlósághoz.
Minden államilag irányított azt teszi Grönlandtól Pekingig.
Ettől még nem náci hasonlóság.
 
Utoljára módosítva:
Nem akarok tápot adni hogy megpakolj fórumot.
Inkább rövid mondatokkal:
Hogy a fenébe jöttél asszociációval már megint a náci páttal?
Nem nem semmi lényegi tartalmi és célú hasonlóságot nem látok.
De majd te látsz, a kapukulcsban is.
Mi az amit találtál? miért erőltetted ide?
Az hogy jelképeket használ, az nem elég a hasonlósághoz.
Minden államilag irányított azt teszi Grönlandtól Pekingig.
Ettől még nem náci hasonlóság.
Volt kép is de az elkallódott.
Tényleg eléggé hasonlított az esemény. De, csak ennyi.
 
Ami nincs az csak angyalok szárnya, beszélnek róla de senki se látta
Az említett képet én töröltem! A képen a birodalmi sast beöltözött fiatalok húzták maguk után, ami miatt törölve lett az egy sarkára állított szvasztika volt ami a kép közepén virított!

Ennyi rövidre zárva!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene
Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.

Statisztikák

Témák
36,990
Üzenet
4,514,383
Tagok
597,601
Legújabb tagunk
AndikaU
Oldal tetejére