D
Reakciók pontszáma
40,306
Adománya
HUF420,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

 • Szia!

  Hálás köszönet a munkádért!
  Szorgalmasan szedegetem :)
  Viszont a múlt-kor 2020 őszi számát (Hiúságunk története) nem találom. kimaradt véletlenül, vagy én vagyok figyelmetlen?

  Csaba (Éva férje)
  kedves Dabadi, korábban írtad, hogy nektek meg van az Időfutár társas.Esetleg fel tudnád újra tölteni?
  D
  Dabadi75
  Töredelmesen bevallom, hogy még nem jutottam el oda. De igyekszem és csak szkennelni tudom a darabokat. Nyomtathatóra nem tudom szerkeszteni.
  S
  Szonja22
  Nem baj,megoldom:) Köszönöm
  Kedves Dabadi75! módosítottam a feltöltött könyvet, mivel egy részét kihagytam az összefüzésből! Elnézést! Most teljes
  üdv keresztúr
  D
  Dabadi75
  Köszönöm az értesítést!
  Szia, én csak szeretném megköszönni a rengeteg Stilton könyvet, amit kitettél. Most ez sokat jelent, mert a kislányom imádja, és mivel nincs könyvtár így megmarad a folyamatos izgalom a feltöltött könyveidnek hála. Hálás vagyok, ez most nagy segítség, mert imádjuk ezeket a kalandokat. :D
  D
  Dabadi75
  Nagyon szívesen!!!! Igyekeztem az összes kötetet, ami nekünk megvolt megosztani, illetve más Fórumtárstól is kaptunk kölcsön, mert Ő nem tudott szkennelni. Kellemes olvasgatást!!!
  Kedves Dabadi75!
  Régi hozzászólásnál megtaláltam, hogy te töltötted fel a Rumini Zúzmaragyarmaton című könyvet. Ezt keresném. Esetleg nem tudnád újra felrakni? Tudom nagyon rég volt, de hátha meg van még.
  Hálás köszönet. Szilvia
  Kedves Dabadi75! Kérlek, ha van egy kis időd, légyszíves tedd fel újra a Debra Doyle-James D. Macdonald - Varázskör 1. , 3., 5. kötetét, mert a Tetszik gomb megnyomása után sem tudtam letölteni (és ezzel lenne kerek a kötet). Munkádat előre is köszönöm szépen. Szép napot kívánok!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére